Sundhedssektoren

iStock_000001095558SmallUdfordringer i Sundhedssektoren


Når vi skal undersøges har vi brug for udstyr, der kan hjælpe med at stille diagnoser.  Vi har brug for at behandlingen med det udstyr, der gør arbejdet, er nøjagtigt første gang. Vi har brug for skånsomme indgreb med kortest mulige rekreationstid.


Den moderne Sundhedssektor drives af mennesker, for mennesker. Brug af nyeste tekonologi hjælper personalet med at gøre arbejdet så smart som muligt.

Som skattebetalere tager vi det for givet at sundhedssektoren har dette udstyr, og at det virker hele tiden. Vi forventer at patientkøerne bliver mindre, at ingen behandles for sent, og at man ikke sløser med pengene for at holde liv i gammelt og forældet udstyr.

I tillæg forventer vi at alt udstyret bliver løbende vedligeholdt og serviceret. Man ved hvad man har, og hvor det befinder sig.

Selvfølgeligheder siger du måske? Hospitalerne er en af de mest teknologiintensive virksomheder som findes. Både med tanke på udstyret og på personalets kompetencer.

Men hvordan udstyret finansieres, anskaffes, udfases og forvaltes er i mange tilfælde motiveret af traditioner og historik.

Lighthouse Finance AS har i norden samarbejdet med hospitalerne i en årrække og kender godt til deres udfordringer. Hvordan vi løser dem kan du læse mere om ved at gå videre på vores hjemmesider.